Witajcie!
-
- Miejscowość: Warszawa/Gniezno
- Motocykl: Intruder VS 800
- VROC: 0
Witajcie!
AVE! Z tej strony Mat. Pochodzę z Wielkopolski (Gniezno & okolice) ale na co dzień mieszkam w Warszawie. Jarają mnie różne rzeczy ale te dwie, które wysuwają się na czoło to muzyka i motocykle. Jeśli chodzi o muzykę to drę się do mikrofonu w kapeli metalowej, a jeśli chodzi o moto, to za chwilę mam zamiar stać się szczęśliwym posiadaczem 750.
To tyle o mnie w telegraficznym skrócie... Witam wszystkich!
To tyle o mnie w telegraficznym skrócie... Witam wszystkich!
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Szukaj, szukaj
W Wawie jest dużo forumowiczów, więc z pewnością pomogą, doradzą, tylko trzeba trochę pogadać
Osobiście życzę poszukiwań owocnych i szybkich - sezon tuż, tuż, a dla niektórych to od dawna
W Wawie jest dużo forumowiczów, więc z pewnością pomogą, doradzą, tylko trzeba trochę pogadać
Osobiście życzę poszukiwań owocnych i szybkich - sezon tuż, tuż, a dla niektórych to od dawna
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0