Stadion Narodowy

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Awatar użytkownika
Robson
Miejscowość: Tychy
Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
VROC: 34475

Post autor: Robson » śr kwie 04, 2012

Andrzej pisze:
mirad pisze:Już "na ochotnika" PZU i Lotto podpisały umowę sponsorską ze stadionem w W-wie. W ten sposób pokryte jest już jakieś 50 % rocznych kosztów. Do tego dołączą inne spółki skarbu państwa i nawet się nie obejrzymy jak wspólnie będziemy utrzymywać te obiekty bez konieczności zapewnienia imprez.
Eeee, wietnamczycy już dawno zgłosili akces. Jak będzie problem z utrzymaniem stadionu to oni go chętnie zagospodarują. Wieloletnie doświadczenie mają ;)
No tak, wrócą na swoje włości :D
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.

Awatar użytkownika
Robson
Miejscowość: Tychy
Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
VROC: 34475

Post autor: Robson » śr kwie 04, 2012

Andrzej pisze:
mirad pisze:Już "na ochotnika" PZU i Lotto podpisały umowę sponsorską ze stadionem w W-wie. W ten sposób pokryte jest już jakieś 50 % rocznych kosztów. Do tego dołączą inne spółki skarbu państwa i nawet się nie obejrzymy jak wspólnie będziemy utrzymywać te obiekty bez konieczności zapewnienia imprez.
Eeee, wietnamczycy już dawno zgłosili akces. Jak będzie problem z utrzymaniem stadionu to oni go chętnie zagospodarują. Wieloletnie doświadczenie mają ;)
No tak, wrócą na swoje włości :D
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.

Awatar użytkownika
mirad
Miejscowość: Mazowsze
Motocykl: VN 2000 Classic
VROC: 32433

Post autor: mirad » śr kwie 04, 2012

Te machinacje spółek skarbu państwa to jeden z koronnych argumentów zwolenników totalnej prywatyzacji. Jeden z moich znajomych, dobrze zorientowany w temacie, powiedział mi kiedyś, że gdyby to od niego zależało to pozostawiłby w rękach państwowych najwyżej szalety publiczne, jako widoczny probierz zaradności kolejnych ekip rządzących.

:D :D :D :D
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !

marius
Motocykl: VN 900 Custom
VROC: 31327

Post autor: marius » śr kwie 04, 2012

Zgadzam się z Tobą Lecho że to NASZ KRAJ, Tak samo jak Ty się zgodzisz ze mną, że w NASZYM KRAJU :) daleko od normalności. I niestety jedno nie wyklucz drugiego. Natomiast co do Twoich irytacji...cóż...ostatnio jak próbowałem komuś pomóc w tej kwestii, to niemal natychmiast czapka niewitka przykryła moje niektóre posty :D :D :D

Inna rzecz to podziały o których Mirad wspomniałeś(mniejsza z tym czy pisząc post "w tym kraju" można się ich doszukać czy nie). One dalej SĄ. I mimo, że nikt ich nie przekłada nad wspomniane przez Ciebie wyższe wartości, to jednak SĄ. Skąd Twoja sugestia? :scrach:
マリウッシュ

Awatar użytkownika
Lecho
Miejscowość: Białystok
Motocykl: VN1600 Classic
VROC: 32224

Post autor: Lecho » śr kwie 04, 2012

Na Ciebie Mariuszu padło przypadkiem :D
My to małe pikusie, ale jak mówią to najważniejsze osoby w państwie i to z różnych stron sceny politycznej to normalnie :mad: :cenzura:
:ok:

marius
Motocykl: VN 900 Custom
VROC: 31327

Post autor: marius » śr kwie 04, 2012

Lecho pisze:małe pikusie
ale Panowie ? :)
マリウッシュ

Awatar użytkownika
Lecho
Miejscowość: Białystok