No tak, wrócą na swoje włościAndrzej pisze:Eeee, wietnamczycy już dawno zgłosili akces. Jak będzie problem z utrzymaniem stadionu to oni go chętnie zagospodarują. Wieloletnie doświadczenie mająmirad pisze:Już "na ochotnika" PZU i Lotto podpisały umowę sponsorską ze stadionem w W-wie. W ten sposób pokryte jest już jakieś 50 % rocznych kosztów. Do tego dołączą inne spółki skarbu państwa i nawet się nie obejrzymy jak wspólnie będziemy utrzymywać te obiekty bez konieczności zapewnienia imprez.
Stadion Narodowy
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
No tak, wrócą na swoje włościAndrzej pisze:Eeee, wietnamczycy już dawno zgłosili akces. Jak będzie problem z utrzymaniem stadionu to oni go chętnie zagospodarują. Wieloletnie doświadczenie mająmirad pisze:Już "na ochotnika" PZU i Lotto podpisały umowę sponsorską ze stadionem w W-wie. W ten sposób pokryte jest już jakieś 50 % rocznych kosztów. Do tego dołączą inne spółki skarbu państwa i nawet się nie obejrzymy jak wspólnie będziemy utrzymywać te obiekty bez konieczności zapewnienia imprez.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Te machinacje spółek skarbu państwa to jeden z koronnych argumentów zwolenników totalnej prywatyzacji. Jeden z moich znajomych, dobrze zorientowany w temacie, powiedział mi kiedyś, że gdyby to od niego zależało to pozostawiłby w rękach państwowych najwyżej szalety publiczne, jako widoczny probierz zaradności kolejnych ekip rządzących.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
Zgadzam się z Tobą Lecho że to NASZ KRAJ, Tak samo jak Ty się zgodzisz ze mną, że w NASZYM KRAJU daleko od normalności. I niestety jedno nie wyklucz drugiego. Natomiast co do Twoich irytacji...cóż...ostatnio jak próbowałem komuś pomóc w tej kwestii, to niemal natychmiast czapka niewitka przykryła moje niektóre posty
Inna rzecz to podziały o których Mirad wspomniałeś(mniejsza z tym czy pisząc post "w tym kraju" można się ich doszukać czy nie). One dalej SĄ. I mimo, że nikt ich nie przekłada nad wspomniane przez Ciebie wyższe wartości, to jednak SĄ. Skąd Twoja sugestia?
Inna rzecz to podziały o których Mirad wspomniałeś(mniejsza z tym czy pisząc post "w tym kraju" można się ich doszukać czy nie). One dalej SĄ. I mimo, że nikt ich nie przekłada nad wspomniane przez Ciebie wyższe wartości, to jednak SĄ. Skąd Twoja sugestia?
マリウッシュ