moj nowy motocykl
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
moj nowy motocykl
Cholera z natłoku roboty w pracy postanowilem ze zrobie sobie motocykl. Juz wczesniej zaczalem bawic sie i robic większy motocykl, ale ze nie mam narazie na warsztacie spawarki, to postanowilem zrobic cos mniejszego i klejonego
Na poczatku zaczałem tworzyć ramę, koła i zwieszenie motocykla, nie łatwa sprawa, ale sie udało
Po złozeniu całosci do kupy, goła rama na kołach prezentuje sie tak:
Najgorsze przyszlo pozniej, poniewaz silnik V jak w zyciu bywa trudno było wsadzić do ramy. Po paru probach, wkoncu sie udało
Montaz okraglych filtrów, kanapy skórzanej, wydechu i prostej kierownicy. Kierownica idzie do wymiany, prosta jest malo atrakcyjna
Brakuje jeszcze zbiornika, jednak prace musze narazie przerwac z powodu choroby i absencji w pracy :P
Gdyby szef jakims cudem to czytał, robie to w sniadanie
Na poczatku zaczałem tworzyć ramę, koła i zwieszenie motocykla, nie łatwa sprawa, ale sie udało
Po złozeniu całosci do kupy, goła rama na kołach prezentuje sie tak:
Najgorsze przyszlo pozniej, poniewaz silnik V jak w zyciu bywa trudno było wsadzić do ramy. Po paru probach, wkoncu sie udało
Montaz okraglych filtrów, kanapy skórzanej, wydechu i prostej kierownicy. Kierownica idzie do wymiany, prosta jest malo atrakcyjna
Brakuje jeszcze zbiornika, jednak prace musze narazie przerwac z powodu choroby i absencji w pracy :P
Gdyby szef jakims cudem to czytał, robie to w sniadanie
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2012 przez Lacik, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeczywiście, musisz być kolego zaj...ny robotą.
Ale efekt ciekawy, gdybyś nadal tak ciężko pracował to normalnie nagrody na konkursy zlotowe jak znalazł. Tylko ten brak spawarki Może jakaś forumowa zrzuta na lutownicę z Lidla by pomogła
FAJNE
Ale efekt ciekawy, gdybyś nadal tak ciężko pracował to normalnie nagrody na konkursy zlotowe jak znalazł. Tylko ten brak spawarki Może jakaś forumowa zrzuta na lutownicę z Lidla by pomogła
FAJNE
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
Tez o tym myslalem...Zeus pisze:Lacik, powalasz mnie na kolana. Może zacząłbyś produkcję hurtową? Np. naszych vulcanków
nie no , jeszcze nim nie wyjechalem i juz szlif?Zeus pisze:Chyba ci się położyłLacik pisze:Nie mam tylko pojecia dlaczego mam przewrocony obraz na osttniej fotce, skoro na zrodlowym pliku mam z normalnej perspektywy.
Edit. Dobra juz poprawilem
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Oj Lacik Lacik..... masz talent
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl