pochwalic się, chciałbym
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
- VROC: 0
Witajcie ponownie!
Nowa przygoda może czekać za każdym zakrętem. Trzeba tylko dobrze do niego podejść. Kolejny dzień to także kolejne umiejętności jazdy. Było ciężko ale w końcu się udało. Trójka. Wrzucenie tego biegu korciło mnie od tygodnia. Nareszcie udało mi się znaleźć wystarczająco długi odcinek drogi by móc się z tym uporać. Dla Was trzeci bieg to pewnie nic wielkiego, ale ja jestem z siebie dumny.
Nowa przygoda może czekać za każdym zakrętem. Trzeba tylko dobrze do niego podejść. Kolejny dzień to także kolejne umiejętności jazdy. Było ciężko ale w końcu się udało. Trójka. Wrzucenie tego biegu korciło mnie od tygodnia. Nareszcie udało mi się znaleźć wystarczająco długi odcinek drogi by móc się z tym uporać. Dla Was trzeci bieg to pewnie nic wielkiego, ale ja jestem z siebie dumny.
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
- Kubrick
- Miejscowość: Krk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 CL
A co tam, niech będzie w tym dziale
Pierwsza gleba zaliczona. Na szczescie taka troche jakby parkingowa - moja glupota, ruszylam a zapomnialam o blokadzie na tarcze. Motorem szarpnelo, a ja nie utrzymalam wagi. I w sumie nic by nie bylo, gdyby w oknie zaraz nie stalo pol szkoly... Ale zadne dziecko nie zdazylo mnie dobic. Na szczescie nic sie nie stalo, poza odrapanym kolanem.
I mam jeszcze pytanie -czy w zwiazku z tym odbiciem-szarpnieciem tarcza mogla sie jakos uszkodzic? Poogladalam ja niby i nic tam nie ma.
Pierwsza gleba zaliczona. Na szczescie taka troche jakby parkingowa - moja glupota, ruszylam a zapomnialam o blokadzie na tarcze. Motorem szarpnelo, a ja nie utrzymalam wagi. I w sumie nic by nie bylo, gdyby w oknie zaraz nie stalo pol szkoly... Ale zadne dziecko nie zdazylo mnie dobic. Na szczescie nic sie nie stalo, poza odrapanym kolanem.
I mam jeszcze pytanie -czy w zwiazku z tym odbiciem-szarpnieciem tarcza mogla sie jakos uszkodzic? Poogladalam ja niby i nic tam nie ma.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
a w co ta blokada na tarczy walnełą, jak w zacisk to tam popatrz od dołu nie sądzę żeby tarczę uszkodziło jest gruuuba i twarda, przy ruszaniu uderzenie nie było chyba mocne, jakby się dało podnieść przód moto lekko żeby można było obracać kołem to byś mogła przy obracaniu wyczaić czy nie skrzywiło jej będzie ocierać o klocki w jednym miejscu mocniej, ewentualnie sposobem Mirad`a. gdzieś niedawno czytałem że minimalne!! skrzywienie tarczy jest do naprawy.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
a to nie Ty Kubrick kupiłaś tego czarnego moto w Krakowie za 18 tyś ? to chyba w salonie z serwisem kupowałaś to podjedź tam i niech obejrzą i na wszelki wypadek niech ktoś nie związany z serwisem też looknie, serwis jak to serwis "...ojej ma Pani urwane lusterko to trzeba wymienić całe zawieszenie..."
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
W niedziele Junior zaliczył pierwszą glebę Ostatnio jeździ samodzielnie polną szutrową drogą o długości 4km. Bez uszczerbku na zdrowiu. Ochraniacz kolana się przydał, przerysowany kierunek i przedni błotnik. Podniósł moto, odpalił i przyjechał. Upadek widział kierowca terenowego auta, który nie zatrzymał się i nie zainteresował się czy coś się nie stało Juniorowi. Trudno
Generalnie chęci do jazdy nie zmalały Przez sierpień i wrzesień młody przewalił prawie 800km
Generalnie chęci do jazdy nie zmalały Przez sierpień i wrzesień młody przewalił prawie 800km
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Brawo Junior. Bez paniki, spokój w takim momencie .Jestem pełen podziwu....
Bo moja pierwsza gleba , to szok, żwir jakiś w kolano i biodro powbijany...Gazela leżąca na boku, na skraju rowu,taka jakaś bezbronna, inna. Postawiłem moto, dociągnąłem powoli, pchając ją do domu. 3 chyba km...Nie było łatwo.... Następnego dnia bez problemów odpaliłem moją Antylopkę.... Co robi brak racjonalnego myślenia w takich chwilach...
Dlatego brawo Junior. !
Bo moja pierwsza gleba , to szok, żwir jakiś w kolano i biodro powbijany...Gazela leżąca na boku, na skraju rowu,taka jakaś bezbronna, inna. Postawiłem moto, dociągnąłem powoli, pchając ją do domu. 3 chyba km...Nie było łatwo.... Następnego dnia bez problemów odpaliłem moją Antylopkę.... Co robi brak racjonalnego myślenia w takich chwilach...
Dlatego brawo Junior. !
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...