i po za miastem też!!!!!!!kawa 2000 pisze:Zakazać puszkom jazdy po mieście !!!
Się dziś odważyłem...
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
ale nie masz tak czasem pragnienia popatrzeć na miny "puszkarzy", że oni stoją, a ty jedziesz? wiesz, że oni nienawidzą ciebie w tym momencie, czasem można zobaczyć, jak bardzo nienawidzą...centek pisze:A ja się nie przeciskam.... po prostu poutrącał bym wszystkie lusterka i po lewej i po prawej stronie... wiem, że to frajda ale trza mieć świadomość, że może nie być fajnie jak się kilku puszkarzy wqrwi za ryśnięte boczki ukochanych puszek :roll:
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Dokładnie takie było tłumaczenie Panów Policjantow,krzysiek_59 pisze:ale nie masz tak czasem pragnienia popatrzeć na miny "puszkarzy", że oni stoją, a ty jedziesz? wiesz, że oni nienawidzą ciebie w tym momencie, czasem można zobaczyć, jak bardzo nienawidzą...centek pisze:A ja się nie przeciskam.... po prostu poutrącał bym wszystkie lusterka i po lewej i po prawej stronie... wiem, że to frajda ale trza mieć świadomość, że może nie być fajnie jak się kilku puszkarzy wqrwi za ryśnięte boczki ukochanych puszek :roll:
na moje pytanie: co jest powodem naszego miłego spotkania, przecież żadnego zagrożenia nie spowodowałem
Pan odpowiedział:
"Bo to wkurwia innych użytkowników drogi - my stoimy a ty jedziesz"
Argument w postaci linii ciągłej mieli mocny - więc co tu deliberować :evil:
Przecież i wydechy ciche nie są, ramka tablicy- dyskusyjna i kilka innych by się znalazło.
Więc co tu gadać
Pozdrawiam
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
centek pisze:A ja się nie przeciskam.... po prostu poutrącał bym wszystkie lusterka i po lewej i po prawej stronie... wiem, że to frajda ale trza mieć świadomość, że może nie być fajnie jak się kilku puszkarzy wqrwi za ryśnięte boczki ukochanych puszek
Centek z Twoją kierownicą i tak potrzebujesz osobnego pasa ruchu.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
I tu stanę murem w obronie puszkarzy!!!krzysiek_59 pisze:ale nie masz tak czasem pragnienia popatrzeć na miny "puszkarzy", że oni stoją, a ty jedziesz? wiesz, że oni nienawidzą ciebie w tym momencie, czasem można zobaczyć, jak bardzo nienawidzą...
W sezonie jeżdżę co rano katowicką przez Janki i Raszyn... 98 na 100 gości w puszkach grzecznie robi miejsce jak widzą że dojeżdżam. Oczywiście zawsze trafi się jeden złośliwy kutas który udaje, że nie widzi, nie słyszy i nie rozumie o co chodzi, ale zdecydowana większość jest naprawdę OK...
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Nomad 1600, VN 2000 LT
- VROC: 32428
Popieram większość robi wolny przejazd.
Czasami ktoś się zagapi i jak już usłyszy to robi jakieś śmieszne manewry i osiągamy jakieś 15 cm szerokości wiecej.Oczywiście stoimy dalej ale Gość się wykazał i jest Ok.
Ostatnio byłem w Sopocie i motocykliści stali razem z puszkami,może to przypadek.
Czasami lubię w Warszawie jak stanie obok sekcja plastików,jest zielone,odwijam z samej piwnicy i czekam aż chłopaki nałapią obrotów,dopadam ich na światłach i jeszcze raz.
Czasami ktoś się zagapi i jak już usłyszy to robi jakieś śmieszne manewry i osiągamy jakieś 15 cm szerokości wiecej.Oczywiście stoimy dalej ale Gość się wykazał i jest Ok.
Ostatnio byłem w Sopocie i motocykliści stali razem z puszkami,może to przypadek.
Czasami lubię w Warszawie jak stanie obok sekcja plastików,jest zielone,odwijam z samej piwnicy i czekam aż chłopaki nałapią obrotów,dopadam ich na światłach i jeszcze raz.
Włączam silnik, daję kopa
Za mną tylko kurz
Za mną tylko kurz
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Nie tylko Warszawa Od liku lat jeżdże na codzień do pracy po Wrocku i widzę znaczny postęp. W zeszłym roku miałem fajną sytuację jak utknąłem w maksymalnym korku i miły pan z ciężarówki (serdecznie pozdrawiam) machając do mnie zachęcająco ręką złożył zewnętrzne lusterko cobym się zmieścił Taki mały gest, a cieszyAbramsm1a1 pisze:Warszawa już się wyedukowała i jest całkiem nieźle
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
No ładnie ci dowalili, chętnie się dowiem za co aż tyle.duszek pisze:Mnie tydzień temu w korkach zauważyli 300 zł i 6pkt - w promocji - tak Pan powiedział !!!!
A tylko 45km/h jechałem :evil: :evil: :evil: :evil:
Wyjaśnię za tydzień jeśli kogoś to będzie interesić.
Też dziś postrzelaliśmy z "rurek"
Właśnie wróciłem do dom, Wareczka zimna już się przyjmuje, turyści od Niechorza do Międzyzdroji - fotki zrobili, a na deptakach momentalnie kanał się robił
Pzdr
- Azachiel77
- Miejscowość: strzelce opolskie
- Motocykl: kawasaki vulcan VN 1500 classic
- VROC: 0