i po za miastem też!!!!!!!kawa 2000 pisze:Zakazać puszkom jazdy po mieście!!!

ale nie masz tak czasem pragnienia popatrzeć na miny "puszkarzy", że oni stoją, a ty jedziesz? wiesz, że oni nienawidzą ciebie w tym momencie, czasem można zobaczyć, jak bardzo nienawidzą...centek pisze:A ja się nie przeciskam.... po prostu poutrącał bym wszystkie lusterka i po lewej i po prawej stronie... wiem, że to frajdaale trza mieć świadomość, że może nie być fajnie jak się kilku puszkarzy wqrwi za ryśnięte boczki ukochanych puszek :roll:
Dokładnie takie było tłumaczenie Panów Policjantow,krzysiek_59 pisze:ale nie masz tak czasem pragnienia popatrzeć na miny "puszkarzy", że oni stoją, a ty jedziesz? wiesz, że oni nienawidzą ciebie w tym momencie, czasem można zobaczyć, jak bardzo nienawidzą...centek pisze:A ja się nie przeciskam.... po prostu poutrącał bym wszystkie lusterka i po lewej i po prawej stronie... wiem, że to frajdaale trza mieć świadomość, że może nie być fajnie jak się kilku puszkarzy wqrwi za ryśnięte boczki ukochanych puszek :roll:
centek pisze:A ja się nie przeciskam.... po prostu poutrącał bym wszystkie lusterka i po lewej i po prawej stronie... wiem, że to frajda ale trza mieć świadomość, że może nie być fajnie jak się kilku puszkarzy wqrwi za ryśnięte boczki ukochanych puszek
I tu stanę murem w obronie puszkarzy!!!krzysiek_59 pisze:ale nie masz tak czasem pragnienia popatrzeć na miny "puszkarzy", że oni stoją, a ty jedziesz? wiesz, że oni nienawidzą ciebie w tym momencie, czasem można zobaczyć, jak bardzo nienawidzą...
Nie tylko WarszawaAbramsm1a1 pisze:Warszawa już się wyedukowała i jest całkiem nieźle
No ładnie ci dowalili, chętnie się dowiem za co aż tyle.duszek pisze:Mnie tydzień temu w korkach zauważyli![]()
300 zł i 6pkt - w promocji - tak Pan powiedział
!!!!
A tylko 45km/h jechałem :evil: :evil: :evil: :evil:
Wyjaśnię za tydzień jeśli kogoś to będzie interesić.
Też dziś postrzelaliśmy z "rurek"![]()
![]()
Właśnie wróciłem do dom, Wareczka zimna już się przyjmuje, turyści od Niechorza do Międzyzdroji - fotki zrobili, a na deptakach momentalnie kanał się robił![]()
Pzdr