pochwalic się, chciałbym
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
Kasper ja bym sprzedał, te motocykle nie sa zbyt drogie, wiec za 5 lat nie powinno byc problemu z kupnem takiego w dobrym stanie.
Jak patrze na tego junaka to :
1. niby wpisany na choper a jakos nie widze tego, bardziej turystyk
2. Jak sie patrzy na zdjecia z boku to mam uczucie, jakby mu brakowało silnika i ramy
2. Jak sie patrzy na zdjecia z boku to mam uczucie, jakby mu brakowało silnika i ramy
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Sprzedaj Kasper moto, a w sprawie sprzętu dla Juniora skontaktuj się z Duszkiem On powinien coś znaleźć i czuje klimat więc będzie wiedział o co chodzi, ja bym tak zrobił.
A i jeszcze jedno, Oktogon miał kiedyś taki sprzęt na zbyciu, ale o szczegóły mogę zapytać tak się składa, że będę się z Nim widział.
Jak chcesz tel do Duszka to pisz na PW.
A i jeszcze jedno, Oktogon miał kiedyś taki sprzęt na zbyciu, ale o szczegóły mogę zapytać tak się składa, że będę się z Nim widział.
Jak chcesz tel do Duszka to pisz na PW.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Kubrick
- Miejscowość: Krk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 CL
- VROC: 0
Ja chciałam zabrać głos w sprawie "chońszczyzny". Otóż przed Vulcanem miałam Rometa (R150) przez 5 lat. Pod szyldem znanej marki ukrywa się nic innego jak właśnie pojazd, przywieziony w pudełku po zapałkach. A tak serio - złegoo słowa nie mogę na niego powiedzieć. Nie pamiętam ile km był na nim zrobione, ale wydaje mi się że ok. 15000, może mniej. Być może trafił mi się akurat taki model, ale był po prostu bezawaryjny. Po 5 latach wymieniłam akumulator. I chyba raz linkę od prędkościomierza. Więc przestrzegam przed obiegowymi, tendencyjnymi opiniami.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
Bardziej mi chodzilo żeby z używek szukać coś markowego typu Yamaha Aerox, ja swoją chińską maszynę kupiłem od starszego gościa który latał po Katowicach miał przejechane 2900 km, 3 latekKasper pisze:I tu jest problem kolego. Używki 50tki nie wchodzą w grę. Wszystko chińszczyzna zajeżdzona przez małolatów. Można wyciągnąć używke w dobrym stanie nie chiński, ale to skutery. Junior to już fan motocykli klasycznych jak criusery i choppery a tego nie ma na rynku w 50tkach. Skuter odpada.Mayones pisze:Kup dobrą używaną 50 tkę zamiast bawić się w agrotjuningi, nawet na chińskim czetrosuwie ciągniesz 80 km/h, pytanie tylko czy taki "pojazd" się do tego nadaje...moim skromnym zdaniem...nie
Powodzenia
Znalazłem coś takiego http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl-ogl ... abNumber=2
piękna rzecz lecz brak części na rynku zamyka temat. Niestety ale jednak bedzie chińszczyzna. Ale nowa http://skuteromanialublin.home.pl/pl/p/JUNAK-902/1398
Mam inny dylemat. Junior ma Maraudera 125 na którego wsiądzie za 5lat. Sprzedać czy nie sprzedać
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Kaspeku a oglądałeś się za Aprilią Red Rose/Classic 50 - klimat podobnie jak Gilera iście choperowy i trafiają się sztuki w całkiem dobrym stanie.
Też sonduję rynek, bo mój młody również robi motorowerową (jak zdąży i nie widzi siebie jeżdżącego na kibelku
Też sonduję rynek, bo mój młody również robi motorowerową (jak zdąży i nie widzi siebie jeżdżącego na kibelku
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
Masz rację i w 1 jak i w 2 punkcie. Ale z nowych na rynku mamy tylko takie cuda techniki nie przypominające skutera.Lacik pisze:Kasper ja bym sprzedał, te motocykle nie sa zbyt drogie, wiec za 5 lat nie powinno byc problemu z kupnem takiego w dobrym stanie.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
Mała dostępność części - takie znalazłem opinie. Osobiście miałem motocykl do którego nie mogłem znaleść części. Sprzedałem i kupiłem Vulcanafitter pisze:Kaspeku a oglądałeś się za Aprilią Red Rose/Classic 50 - klimat podobnie jak Gilera iście choperowy i trafiają się sztuki w całkiem dobrym stanie.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.