"Miszcze" w HD
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Shit... Yamak, zmieniaj koparkę na ViggenaPainkiller pisze:Nawiązując do aury na dworze, trochę białego szaleństwa...
http://www.youtube.com/watch?v=jbiSo3ApGdw
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
No, nie wiem, w moich czasach za takie zabawy prokurator był już w drodze....Painkiller pisze:Nawiązując do aury na dworze, trochę białego szaleństwa...
Widziałem tak pijanych Szwedów, że niczemu się nie dziwię.
A dla ocieplenia jeszcze jedna Czeszka:
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Tochę z innej beczki ale temat tez "lotniczy"
Poniedziałek
Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.
Wtorek.
Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.
Środa
Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.
Wypuściliśmy, a co tam.
Czwartek
Pasażerowie wrócili z zapasami wódki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów.
Piątek
Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana.
Sobota
Do samolotu wpadł SPECNAZ. Z wódką. Balanga do poniedziałku.
Poniedziałek
Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.
Wtorek
Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. SPECNAZ się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką.
Środa
Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.
Poniedziałek
Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.
Wtorek.
Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.
Środa
Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.
Wypuściliśmy, a co tam.
Czwartek
Pasażerowie wrócili z zapasami wódki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów.
Piątek
Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana.
Sobota
Do samolotu wpadł SPECNAZ. Z wódką. Balanga do poniedziałku.
Poniedziałek
Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.
Wtorek
Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. SPECNAZ się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką.
Środa
Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Zdziś
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 NOMAD
- VROC: 34481
Coś za wschodniej granicy
http://www.youtube.com/watch?v=EdsWTkrDWAA
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... y1OiEJESyM
zdziś
- mirad
Niezależnie od tego, że osobiście lubię takie atrakcje jest to zwykłe chuligaństwo i ktoś ich "przypucował" do władzy.zdziśbiałystok pisze:Coś za wschodniej granicy
Zwróćcie uwagę, że w Rosji jest prokuratura wojenna i ministerstwo wojenne. Nie "jakieś tam" ministerstwo obrony czy defence.
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Patrząc na te filmiki przypomniały mi się czasy za komuny kiedy niedaleko było Radzieckie lotnisko i piloci takie numery robili dość często tyle że nie było komórek, nie było kamer VHS więc i nikt nie mógł przypucować stary numer to nalot Migiem 19 na bardzo małej wysokości nad jezioro i świeca w górę a wędkarze do wody ewentualnie zwis MI-8 nad drogą publiczną i pochylenie dzioba w stronę nadjeżdżającego pojazdu....... widok nie do opisania i raczej wszyscy klaskali za odwagę i nikt nie myślał ze było to mało odpowiedzialne lub zagrażało czyjemuś życiu.
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
W Wielbarku jest knajpa, leśniczówka czy jakoś tak. Stacjonowałem w Szymanach i w czasie ćwiczeń Panowie Lotnicy jak im gorzały zabrakło to polecieli MI2 do tejże leśniczówki. Wylądowali na parkingu, zrobili zakupy, poderwali nadobne lokalne dziewoje i z całym tym majdanem wrócili na lotnisko. Niestety nie było takich fajnych kamerek jak dzisiajRadio pisze:Patrząc na te filmiki przypomniały mi się czasy za komuny kiedy niedaleko było Radzieckie lotnisko i piloci takie numery robili dość często tyle że nie było komórek, nie było kamer VHS więc i nikt nie mógł przypucować stary numer to nalot Migiem 19 na bardzo małej wysokości nad jezioro i świeca w górę a wędkarze do wody ewentualnie zwis MI-8 nad drogą publiczną i pochylenie dzioba w stronę nadjeżdżającego pojazdu....... widok nie do opisania i raczej wszyscy klaskali za odwagę i nikt nie myślał ze było to mało odpowiedzialne lub zagrażało czyjemuś życiu.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Goblin
- Miejscowość: Warszawa/Rembertów
- Motocykl: VN900 był EN 500C1 '96
- VROC: 33392
I dla tego w wojsku jestW Wielbarku jest knajpa, leśniczówka czy jakoś tak. Stacjonowałem w Szymanach i w czasie ćwiczeń Panowie Lotnicy jak im gorzały zabrakło to polecieli MI2 do tejże leśniczówki. Wylądowali na parkingu, zrobili zakupy, poderwali nadobne lokalne dziewoje i z całym tym majdanem wrócili na lotnisko. Niestety nie było takich fajnych kamerek jak dzisiaj
Dziś trwa życie jedyne jakiego możemy być pewni, więc cieszmy się dopóki trwa.
- Radio
Tak..... pozostały tylko wspomnienia ich akrobacyjnych umiejętności..... pamiętam również ich przeloty na małej wysokości i przekroczenie bariery dźwięku.... szklarze mieli przynajmniej zarobek
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- Radio
Na 100% i zdecydowanie NIE ale musicie przyznać że u nich za spiryt można było wszystko załatwić w tamtych czasach z tak zwanego ZN silnik ze skrzynią i dyfrem do M-72 kosztował mnie 20 litrów okowity (bez targu z mojej strony) i to z dostawą do garażu więc dzisiaj choćby za tym chyba tęsknię
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- mirad
Jak już wyjeżdżali przyjechał do mojego znajomego tubylca ich oficer i zapytał czy nie kupiłby pontonu ( tak nazwał ). Zupełnie nowy, nie używany, z silnikiem spalinowym. Znajomy nie był zainteresowany, ale zapytał za ile - za jakąś śmieszną cenę. Wtedy dopytał się jak duży jest ten sprzęt pływający.
Wyszło, że chodzi o łódź motorową desantową, stalową, (na drużynę wojaków z pełnym oporządzeniem osobistym), silnik spalinowy jak samochodzie ciężarowym.
Doszliśmy do wniosku, że nie byłoby jak zarejestrować, więc okazja przeszła.
Sprzedawali wszystko, a kupowali Wołgi.
Wyszło, że chodzi o łódź motorową desantową, stalową, (na drużynę wojaków z pełnym oporządzeniem osobistym), silnik spalinowy jak samochodzie ciężarowym.
Doszliśmy do wniosku, że nie byłoby jak zarejestrować, więc okazja przeszła.
Sprzedawali wszystko, a kupowali Wołgi.
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Radio
Tak, takich okazji było wiele..... wychodziły ostatnie eszelony z Bornego kiedy kolega zaproponował mi wycieczkę do Rosjan, on kupował jakieś żelbetonowe konstrukcje do postawienia hal produkcyjnych a ja stwierdziłem że kupię jakiś mały agregat prądotwórczy, na miejscu przywitał nas bodajże pułkownik, kumpel szybko załatwił swoją sprawę i spytał się czy nie maja na sprzedaż jakiegoś małego agregatu, pułkownik na to że mają jeden na sprzedaż.... poszliśmy za nim na jakąś halę i naszym oczom ukazał się URAL a na nim agregat coś podobnego jak ten na zdjęciu i faktycznie, był malutki
Za to cena była tak przystępna że mało co nie kupiłem, tylko jak to zarejestrować bez dokumentów
Za to cena była tak przystępna że mało co nie kupiłem, tylko jak to zarejestrować bez dokumentów
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- mirad
Tak zrozumiałem, tylko tak przy okazji, bo przypomniało mi się, że dwa pojazdy są nieodłączne z rurami bezeta i apa, czyli nafta i "prund".Radio pisze:był bardzo podobny
Jeszcze jeden dzień i znowu ten weekend. Zapowiada się jeszcze trochę zimy, ale wiatr oraz deszcz zredukował ilość białego świństwa za oknem i to jest aspekt pozytywny.
Dlatego dzisiaj tradycyjnie piękno technologiczne oraz dzieło natury.
Klikamy i podziwiamy szczegóły:
Spitfire... ci co zaliczyli aerodynamikę uwielbiają te kształty....doskonałe musi być piękne.
Problem, suwaczek się zaciął....pewnie chiński...a mina tego z tyłu rewelacyjna..
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !