Oddanie krwi- motoserce.
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Oddanie krwi- motoserce.
Cześć,
jutro jadę oddać krew. Już się modlę o tę głupią hemoglobinę - ostatnio za każdym razem to samo- "za niska- pobieramy jeszcze raz", albo "za niska, ale może lekarz pana dopuści" . Teraz przez kilka tygodni piłem "soczek" z żelazem i witaminą C w tabletach- liczę, że pomogło . Zobaczymy jutro- trzymam kciuki! Czy kawa "wypłukuje" żelazo z krwi? Piję ją tylko raz na początku nocki i... dzisiaj jadę właśnie na nockę. Nie pić?
Ale ja o czym innym .
Gdyby się okazało, że mogę oddać, to mogę "wrzucić" tę donację na akcję motoserce, czy są wyznaczone tylko jakieś specjalne dni? Zna ktoś temat?
jutro jadę oddać krew. Już się modlę o tę głupią hemoglobinę - ostatnio za każdym razem to samo- "za niska- pobieramy jeszcze raz", albo "za niska, ale może lekarz pana dopuści" . Teraz przez kilka tygodni piłem "soczek" z żelazem i witaminą C w tabletach- liczę, że pomogło . Zobaczymy jutro- trzymam kciuki! Czy kawa "wypłukuje" żelazo z krwi? Piję ją tylko raz na początku nocki i... dzisiaj jadę właśnie na nockę. Nie pić?
Ale ja o czym innym .
Gdyby się okazało, że mogę oddać, to mogę "wrzucić" tę donację na akcję motoserce, czy są wyznaczone tylko jakieś specjalne dni? Zna ktoś temat?
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Myślałem, że mam déjà vu, ale nie...
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=4845
Ale z tego co widzę, to się zmieniło...
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=4845
Ale z tego co widzę, to się zmieniło...
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Andy- ty wiesz ile mnie nerwów kosztuje to głupie czekanie na wynik hemoglobiny? Masakra jakaś. Dzisiaj minęło równo 8 tygodni od ostatniego oddania i przez ten czas piłem "soczek" z żelazem i witaminą C- jakoś dało radę, ale liczyłem na więcej...
P.S.
Idę uzupełnić elektrolity - jakieś piwko się chłodzi . W końcu od jutra 3 tygodnie urlopu .
P.S.
Idę uzupełnić elektrolity - jakieś piwko się chłodzi . W końcu od jutra 3 tygodnie urlopu .
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN