Życzenia Urodzinowe
Chciałem podziękować za życzenia urodzinowe sprzed półtora tygodnia. Dopiero teraz, bo nie miałem możliwości wcześniej, bo byłem na Rajdzie Katyńskim i byłem całkiem odcięty od świata
Na marginesie chciałem zaznaczyć, że Vulcan przeżył cały wyjazd (6,5 tys. km), choć z małymi kaprysami. Akurat w dzień urodzin sprawił mi prezent w postaci lejącego się paliwa z przewodu, ale naprawiłem i jechałem dalej . Ponadto parę dni wcześniej musiałem wymienić świecę. Poza tym nie było usterek, a muszę powiedzieć, że rajd ten to straszna katownia dla sprzętu (pędzenie po strasznie dziurawych drogach, czasem szutrówkach, raz nawet na przełaj przez las). Ale Vulcana rajd nie pokonał.
Na marginesie chciałem zaznaczyć, że Vulcan przeżył cały wyjazd (6,5 tys. km), choć z małymi kaprysami. Akurat w dzień urodzin sprawił mi prezent w postaci lejącego się paliwa z przewodu, ale naprawiłem i jechałem dalej . Ponadto parę dni wcześniej musiałem wymienić świecę. Poza tym nie było usterek, a muszę powiedzieć, że rajd ten to straszna katownia dla sprzętu (pędzenie po strasznie dziurawych drogach, czasem szutrówkach, raz nawet na przełaj przez las). Ale Vulcana rajd nie pokonał.
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Dla wszystkich Szerokości i Najlepszego
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl