Filtr powietrza do vn900
-
- Miejscowość: Koło
- Motocykl: Kawasaki VN900 Vulcan 2006
- VROC: 0
Filtr powietrza do vn900
Witam
Muszę wymienić filtr powietrza i zastanawiam się nad filtrem K&N.Powiedzcie koledzy czy faktycznie są lepsze osiągi na tym filtrze,czy opłaca się przepłacać ok 120zł,czy brać oryginał kawasaki??
Muszę wymienić filtr powietrza i zastanawiam się nad filtrem K&N.Powiedzcie koledzy czy faktycznie są lepsze osiągi na tym filtrze,czy opłaca się przepłacać ok 120zł,czy brać oryginał kawasaki??
Kawasaki VN900 Vulcan
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Nie wiem jak z osiągami ale filtr K&N masz jeden na zawsze. Tego filtra się nie wymienia tylko się go myje i spryskuje specjalnym olejem. Jeśli decydujesz się na dłuższe użytkowanie motocykla to po dwóch sezonach różnica się zwraca. Chyba, że robisz dużo kilometrów w sezonie to zwróci Ci się w pierwszym.
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
Mam na stanie
http://sklep.v-moto.pl/pl/p/Filtr-powie ... VN-900/348
A czy się opłaca, to jak założysz , to się sam przekonasz
http://sklep.v-moto.pl/pl/p/Filtr-powie ... VN-900/348
A czy się opłaca, to jak założysz , to się sam przekonasz
- marecki1981i
- Miejscowość: koniec swiata
- Motocykl: Kawsaki VN 900
- marecki1981i
- marecki1981i
- marecki1981i
Nie mam comandera, wydechy mam z sada lambda v&h z kilerami(ostatnio je jeszcze troche wyciszylem owijajac kilery wata do wydechow i dzwiek jest wkoncu zadowalajacy...nie nawala glowa po dalszej jezdzie
dzieki Pany, zamontuje dzisiaj pojezdze troche i sprawdze na wszelki swiece jaki kolor.
Gdzies przeczytalem ze komputer sam reguluje sklad mieszanki w jakims przedziale wiec powinno byc dobrze.
dzieki Pany, zamontuje dzisiaj pojezdze troche i sprawdze na wszelki swiece jaki kolor.
Gdzies przeczytalem ze komputer sam reguluje sklad mieszanki w jakims przedziale wiec powinno byc dobrze.
-
- Miejscowość: STARGARD
- Motocykl: HD V-ROD MUSCLE
u mnie po wymianie na K&N osiągi wzrosły o 15km/h, teraz maszyna z duza szyba osiąga licznikowe 175 a wcześniej 160, poza tym wyraźnie polepszylo się przyspieszenie, mam zamontowany PC a wydechy HARD KROME,
jeśli chodzi o przepłacanie to nie przeplacasz bo masz go na wieki, a nie wymieniasz co roku tylko czyścisz
aha jeśli chodzi o spalanie to wzrosło ale przyczyna jest taka ze mocniej odkręcam manete żeby delektować się dzwiekiem z wydechow :-))))
jeśli chodzi o przepłacanie to nie przeplacasz bo masz go na wieki, a nie wymieniasz co roku tylko czyścisz
aha jeśli chodzi o spalanie to wzrosło ale przyczyna jest taka ze mocniej odkręcam manete żeby delektować się dzwiekiem z wydechow :-))))