Obniżenie podnóżków pasażera
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Obniżenie podnóżków pasażera
Czy ktoś ma coś takiego, może robił coś takiego(na pewno na Vulcanerii była 8setka z czymś podobnym) oczywiście nie musi to być takie piękne jak na fotce nie mniej jednak myślę że z pręta stalowego kwadratowego powinno się udać takie coś wykonać.
Ja mam coś takiego, żonka zadowolona Tylko w odróżnieniu - podesty mam na to założone. Podesty nie są na sztywno, mają jakby "łącznik-adapter" i składają mi się automatycznie za pomocą wiatru w czasie jazdy (taki bajer, pewnie niezamierzony). Zbytnio nie pomogę bo kupiłem VNa z tymi przedłużkami w kufrach (nawet handlarz nie wiedział bo mi opuścił po targach na podnóżki )
Jedyny minus tego rozwiązania to napieprzanie nogami przy przepychaniu siedząc na moto (trzeba się przestawić z machania kulochami).
Jeśli chcesz dokładne foto mogę porobić.
Tutaj to mniej czy więcej widać:
Jedyny minus tego rozwiązania to napieprzanie nogami przy przepychaniu siedząc na moto (trzeba się przestawić z machania kulochami).
Jeśli chcesz dokładne foto mogę porobić.
Tutaj to mniej czy więcej widać:
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Re: Obniżenie podnóżków pasażera
pozwolisz Mayo, że przesunę Twój post w należyte mu miejsce:) niech i inni fałenosiemsetkowicze wiedzą.... :):)Mayones pisze:Czy ktoś ma coś takiego, może robił coś takiego(na pewno na Vulcanerii była 8setka z czymś podobnym) oczywiście nie musi to być takie piękne jak na fotceObrazek nie mniej jednak myślę że z pręta stalowego kwadratowego powinno się udać takie coś wykonać.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
Ślepym koniem na wyscigach ...
przedluzki wyczesane... "chcem" takie.
przedluzki wyczesane... "chcem" takie.
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633