Widziałem Jezusa !!
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
przypominam, że kiedyś zostało ustalone, że wszelkie przejawy braku tolerancji będą bezwarunkowo karane banem na forum
Stach, byłem pewien, że doznałeś objawienia
Stach, byłem pewien, że doznałeś objawienia
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Ja-jo
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
Lecho69 pisze:Od czasu, do czasu jakiegoś odpala
Tak, tak, wtedy świeci słońce, a gdy jedzie zostawia na niebie ślad tęczy. Tęcza jako symbol przymierza jakie zawarł Bóg z Noem, że już nigdy nie spuści na ziemię potopu.
Tak, taka historii odmiana,
gdy odpala vulkana.
Zaś gdy hamuje słońce stopem, czerwienią zachodzi i i dzień nocą sie staje gdy vulcan w garażu staje.
Zaś letnim wieczorem, gdy myślisz że gwiazdy spadają, to nie gwiazdy, to lajtbary vulcanów po orbitach błyskają.
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
OK, a teraz powiedz jeszcze, ile dzis ksiazek przeczytales, no chyba, ze byly tylko komiksy... :PJa-jo pisze:Lecho69 pisze:Od czasu, do czasu jakiegoś odpala
Tak, tak, wtedy świeci słońce, a gdy jedzie zostawia na niebie ślad tęczy. Tęcza jako symbol przymierza jakie zawarł Bóg z Noem, że już nigdy nie spuści na ziemię potopu.
gdy odpala vulkana.
Zaś gdy hamuje słońce stopem, czerwienią zachodzi i i dzień nocą sie staje gdy vulcan w garażu staje.
Zaś letnim wieczorem, gdy myślisz że gwiazdy spadają, to nie gwiazdy, to lajtbary vulcanów po orbitach błyskają.
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Ja-jo
Komiksów się nie czyta...ino się je rysuje ponadto cierpię na chroniczny niedostatek czasu na czytanie książek przez co kupuje ich więcej niż nadążam czytać więc wczoraj czyli przed,przedwczoraj stan = 0.Krasnal pisze:OK, a teraz powiedz jeszcze, ile dzis ksiazek przeczytales, no chyba, ze byly tylko komiksy... :PJa-jo pisze:Lecho69 pisze:Od czasu, do czasu jakiegoś odpala
gdy odpala vulkana.
Dementując ewentualne pomówienia, po raz n-ty, nic nie brałem, niczego nie paliłem, nie dam adresu dilera
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Ja-jo
Dostrzegam pewien błąd merytoryczny filmiku, otóż przecie zanim poleciał do nieba to najpierw na trzy dni do piekła było. Chociaż ten betonowy coś to nie do nieba poleciał tylko do wpizdu....
Teraz apeluje by zorganizować komitet obrony betoniaka, przykuć się łańcuchami i zorganizować protest. A ze względów prestiżu przenieśmy go pod pałac prezydencki, bo co komu po manifestacji w szczerym polu. Nawiązując do klasyki:
Kiedy przyjdą podpalić twój dom,
ten, w który mieszkasz - Polskę,
kiedy rzucą przed siebie grom, ..... i to o tym gromie myślał poeta, wieszcząc nadciągające zło. Więc my jako jak wspominał już Mickiewicz...
"Pójdźcie, o dziatki, pójdźcie wszystkie razem
Za miasto, pod słup na wzgórek,
Tam na cudownym zasiądźcie vulcanem,
Pobożnie zmówcie paciórek.
....ech poniedziałek
Teraz apeluje by zorganizować komitet obrony betoniaka, przykuć się łańcuchami i zorganizować protest. A ze względów prestiżu przenieśmy go pod pałac prezydencki, bo co komu po manifestacji w szczerym polu. Nawiązując do klasyki:
Kiedy przyjdą podpalić twój dom,
ten, w który mieszkasz - Polskę,
kiedy rzucą przed siebie grom, ..... i to o tym gromie myślał poeta, wieszcząc nadciągające zło. Więc my jako jak wspominał już Mickiewicz...
"Pójdźcie, o dziatki, pójdźcie wszystkie razem
Za miasto, pod słup na wzgórek,
Tam na cudownym zasiądźcie vulcanem,
Pobożnie zmówcie paciórek.
....ech poniedziałek