popatrzcie na idiote...
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Opatrywałem kiedyś laskę (pasażerka) po szlifie na asfalcie..... Ciepło było, miejscowość letniskowa i państwo wybrali się "tylko tu za róg do sklepu"..... Widziałem staw barkowy bo asfalt doszlifował się do kości. Słaby widokBaudolino pisze:Chodził kiedyś po sieci filmik na którym byli motocykliści z bliznami po szlifach. Nie wyglądało to przyjemnie, choć nie mialbym nic przeciwko żeby takowy film pokazywali na kursie.
- Yamak
- Miejscowość: Przasnysz
- Motocykl: Vn 1500 Nostradamus
- VROC: 31253
Gość z tego filmu napewno miałby serdecznie w dupie wszystkie brednie o bezpieczeństwie swoim i innych. To, że gdy np. pierdolnie w samochód osobowy może zabić np. rodzinę z dziećmi. To jest po prosu pojeb i bezmózg w czystej postaci.
Sorry, ale jakoś ładniej nie potrafiłem tego napisać.
Zarażony A1Vn1500
VROC #31253
Bike - Nostradamus
VROC #31253
Bike - Nostradamus
zgadam się z kolegą, bo że sobie zrobisz kuku , to pies go lizał ale możesz kogoś zabić i wtedy to już tylko tekst z kropkami......................................................................................mać!yamak24 pisze:Gość z tego filmu napewno miałby serdecznie w dupie wszystkie brednie o bezpieczeństwie swoim i innych. To, że gdy np. [ja piórkuję] w samochód osobowy może zabić np. rodzinę z dziećmi. To jest po prosu pojeb i bezmózg w czystej postaci.
jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest rzadka