popatrzcie na idiote...

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Awatar użytkownika
merkury76
Miejscowość: Zabrze
Motocykl: był VN2000 i bedzie VN2000
VROC: 0

Post autor: merkury76 » czw gru 30, 2010

niezle daje... moto ma opanowane tylko nikt nie mysli siadajac i robiac cos takiego co bedzie pozniej jak sie wyp.....
Prawdziwi twardziele nie pija mleka
Prawdziwi twardziele jedzą krowy

Awatar użytkownika
Baudolino
Miejscowość: Kraków
Motocykl: Lucynka
VROC: 32426

Post autor: Baudolino » czw gru 30, 2010

merkury76 pisze:tylko nikt nie mysli siadajac i robiac cos takiego co bedzie pozniej jak sie wyp.....

Chodził kiedyś po sieci filmik na którym byli motocykliści z bliznami po szlifach. Nie wyglądało to przyjemnie, choć nie mialbym nic przeciwko żeby takowy film pokazywali na kursie.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Andrzej
Miejscowość: Nadarzyn
Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
VROC: 31877

Post autor: Andrzej » czw gru 30, 2010

Baudolino pisze:Chodził kiedyś po sieci filmik na którym byli motocykliści z bliznami po szlifach. Nie wyglądało to przyjemnie, choć nie mialbym nic przeciwko żeby takowy film pokazywali na kursie.
Opatrywałem kiedyś laskę (pasażerka) po szlifie na asfalcie..... Ciepło było, miejscowość letniskowa i państwo wybrali się "tylko tu za róg do sklepu"..... Widziałem staw barkowy bo asfalt doszlifował się do kości. Słaby widok :cry:

Awatar użytkownika
Yamak
Miejscowość: Przasnysz
Motocykl: Vn 1500 Nostradamus
VROC: 31253

Post autor: Yamak » pt sty 07, 2011

Gość z tego filmu napewno miałby serdecznie w dupie wszystkie brednie o bezpieczeństwie swoim i innych. To, że gdy np. pierdolnie w samochód osobowy może zabić np. rodzinę z dziećmi. To jest po prosu pojeb i bezmózg w czystej postaci.
Sorry, ale jakoś ładniej nie potrafiłem tego napisać.
Zarażony A1Vn1500
VROC #31253
Bike - Nostradamus

tomas
Miejscowość: zamość
Motocykl: vn 750
VROC: 33193

Post autor: tomas » sob sty 08, 2011

yamak24 pisze:Gość z tego filmu napewno miałby serdecznie w dupie wszystkie brednie o bezpieczeństwie swoim i innych. To, że gdy np. [ja piórkuję] w samochód osobowy może zabić np. rodzinę z dziećmi. To jest po prosu pojeb i bezmózg w czystej postaci.
Sorry, ale jakoś ładniej nie potrafiłem tego napisać.
zgadam się z kolegą, bo że sobie zrobisz kuku , to pies go lizał ale możesz kogoś zabić i wtedy to już tylko tekst z kropkami......................................................................................mać!
jak gówno nie umie pływać to mówi ,że woda jest rzadka

ODPOWIEDZ