twoje 194 cm to dość sporo, bo ponoć może być ciasnawo, ja mam 20 cm mniej i 500 jest dla mnie jak na miare zrobiona
a spacerówki mam tak założone że nogi na nich mam zupełnie proste, aż mi wiatr po nogawkach śmiga
. Ponadto trzeba pamietać że EN to jednak trochę inna charakterystyka silnika, który zostal wyjęty z GPZa i nieco zdławiony. Mała masa i mały promień skrętu to są zalety np przy jeździe po mieście, miedzy samochodami. Ja też myślalem że kupie go na początek i potem większy, ale na razie nie znajduję powodów żeby sie go pozbywać. Możesz przedd decyzją przysiąść sie jeszcze do kilku i zobaczyć jak się czujesz z gabaraytami i jak się czujesz ze swoimi umiejętnościami.
link 1
O ile się nie mylę to nie są seryjne wydechy, a powiem ze nawet nie mam pojęcia jakie
nie ma gmoli, a to na poczatek baaardzo przydatny element
Te podnóżki to kwestia przymierzenia się do nich
on zdaje sie jest niezarejestrowany, więc procedura pierwszej rejestracji,przeglądu,ubezpieczenia, w kraju przed tobą
może to kwestia zdjeć ale przednie koło jakoś dziwnie mi wygląga, może perfidnie się czepiam, ale jakos tak dziwnie, jakby mniejsze, mi się wydaje że mam tam mniej miejsca
przebieg 34 tyś, to no cóż....jak na 21 letni motor....mój jest pare lat młodszy, z tego 4 stał w garażu, ja dużo nie jeżdżę a mam ponad 40
Ale ma fajną półkę na kufer centralny z tyłu, też chce taką sobie zrobić, za to kierunki przy sakwach, no to nie wiem czy nie będą przeszkadzac przy większych, ja zakladając sakwy przykladalem kierunki, bo się nei mieścily
link 2
Te 34 tys przebiegu to chyba wszyscy wpisują....zwłaszcza ze przy 40 zaleca się zadbać o pas napędowy i rozrząd. Jak ktoś wpisuje rodzaj napędu ŁAŃCUCH ....to nie wiem na jakie pytania on chce odpowiadać dodatkowo.... Bezwypadkowy, czyli leżał na lewym boku, ma wgnieciony bak i chyba zakombinowany klakson. Tak jest tamten jest do rejestracji w kraju, skoro gość tak chętnie załatwi wszystkie formalności to dlaczego jeszcze tego nie zrobił...Na tylnym błotniku lezy piórnik(nie wiedzieć czemu nie z przodu) to znaczy że jeśli nie ma nic innego to jest on porysowany od samego piórnika.
Chyba nie najlepsze aukcje wybrałeś
Kwestia budzetu który jesteś w stanie przeznaczyć, to też jest istotna sprawa