A ja tez sie pochwale... a co
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
A ja tez sie pochwale... a co
Zwazywszy na dzisiejsze okolicznoscia jakie mnie napotkaly( wypadek), chcialbym podziekowac Andrewowi za zaangazowanie.
Napisalem mu w PW, ale napisze to tu, nie macie pojecia jak nisko upadla mi szczeka gdy odstawiajac motocykl na parking, zobaczylem idacego w moja strone Andrzeja. A znalezc mnie bylo nie latwo.
Jestem przeszczesliwy ze trafilem na tak wspanialych ludzi, ktorych moge nazwac PRZYJACIÓŁMI.
Andrew
Napisalem mu w PW, ale napisze to tu, nie macie pojecia jak nisko upadla mi szczeka gdy odstawiajac motocykl na parking, zobaczylem idacego w moja strone Andrzeja. A znalezc mnie bylo nie latwo.
Jestem przeszczesliwy ze trafilem na tak wspanialych ludzi, ktorych moge nazwac PRZYJACIÓŁMI.
Andrew
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Andrew - jesteś wielki. Wszyscy to i tak wiemy, ale raz na jakiś czas warto o tym przypomnieć
Lacik - mam nadzieję, że wszystko ok?
Lacik - mam nadzieję, że wszystko ok?
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Lacik
U mnie ok, poobijany lekko, Aga poobijana i na kolanach troche przytarta.
Motocykl nawet nie dostal mocno. kierownica skrzywiona, kierunek i wydech zdarty, gmol zdarty, rollgaz obdarty.
Dzisiaj obczaje motocykl lepiej, pewno cos jeszcze znajde. Teraz musze uzbroic sie w sile panowania nad soba.
wypadek byl praktycznie pod moim domem, a ktos wyjezdzal mozliwe ze z pracy bo bylo lekko po 17, wiec bede czail okolice, tylko jak zobacze to auto to ja nie wiem co zrobie
Motocykl nawet nie dostal mocno. kierownica skrzywiona, kierunek i wydech zdarty, gmol zdarty, rollgaz obdarty.
Dzisiaj obczaje motocykl lepiej, pewno cos jeszcze znajde. Teraz musze uzbroic sie w sile panowania nad soba.
wypadek byl praktycznie pod moim domem, a ktos wyjezdzal mozliwe ze z pracy bo bylo lekko po 17, wiec bede czail okolice, tylko jak zobacze to auto to ja nie wiem co zrobie
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Andrew dlaczego mnie nie dziwi Twoja postawa ? Poprostu jesteś SUPER i wiem, że można na Ciebie zawsze liczyć, tak już masz.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Lacik
Pomijajac fakt kolesia ktory zajechal droge i spieprzyl z miejsca.
Powinni karac kierowcow ktorzy sie kurwa niezatrzymali. jesli jest miejsce zdarzenia i jest monitorowane, a kierowcy jada i maja w dupie wypadek to trzeba karac. Powinni byc karani za nie udzielenie pomocy. Wszyscy bez wyjatku.
Polacy to straszny narod, zpsiał. ale to juz wiedzialem wczesniej. Naszczescie sa wyjatki
Powinni karac kierowcow ktorzy sie kurwa niezatrzymali. jesli jest miejsce zdarzenia i jest monitorowane, a kierowcy jada i maja w dupie wypadek to trzeba karac. Powinni byc karani za nie udzielenie pomocy. Wszyscy bez wyjatku.
Polacy to straszny narod, zpsiał. ale to juz wiedzialem wczesniej. Naszczescie sa wyjatki
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- Lacik
Jak ja mam zyć w tym kraju ja sie pytam.
Bylem dzisiaj na policji, oczywiscie nie wiadomo co nie wiadomo jak. Rozmowa miedzy mna a dyspozytorka, pozniej pania z kryminalistyki wygladala tak jak rozmowa moja i drogowki 3 dni temu. Jednym slowem zal. Podejscie do mnie w stylu " ok ok, wypierdalaj bo nudzisz".
Naszczescie Andrew i Robert mocno zaangazowali sie w sprawe i pomagaja mi, za co jestem im wdzieczny.
Tak sie zastanawiam, czy nie powinienem zostac Renegatem i wymierzac samemu sprawiedliwosc
Motocykl juz mam, wlosy zapuszcze, bron sie zalatwi i bede sprzatal
Bylem dzisiaj na policji, oczywiscie nie wiadomo co nie wiadomo jak. Rozmowa miedzy mna a dyspozytorka, pozniej pania z kryminalistyki wygladala tak jak rozmowa moja i drogowki 3 dni temu. Jednym slowem zal. Podejscie do mnie w stylu " ok ok, wypierdalaj bo nudzisz".
Naszczescie Andrew i Robert mocno zaangazowali sie w sprawe i pomagaja mi, za co jestem im wdzieczny.
Tak sie zastanawiam, czy nie powinienem zostac Renegatem i wymierzac samemu sprawiedliwosc
Motocykl juz mam, wlosy zapuszcze, bron sie zalatwi i bede sprzatal
Ihaaaa VN750 -> VN1600 Mean Streak -> VN2000 Limited, FJR1300, Hayabusa
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Lacik
Broda jeszcze. I wąsy. I jeeeedziesz.
Broda jeszcze. I wąsy. I jeeeedziesz.
MaciekSz
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
A w broń wyposaży Cię wujek Zbicherek
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
dodam ,że "po kosztach" załatwiRemo pisze:A w broń wyposaży Cię wujek Zbicherek
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
Lacik to jescze musisz przytyć bo jak inaczej
na poważnie: ale to jest wk... jak jest się tak traktowanym, norlanie
na poważnie: ale to jest wk... jak jest się tak traktowanym, norlanie
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.