szyba
- Zbych
- Miejscowość: Pszów Śląsk
- Motocykl: kawasaki vn 2000 classic lt
- VROC: 0
szyba
Witam, czy ktoś posiada szybę z Lidora do rumaka Kawasaki VN 2000 Classic LT bo podano mi że szyba od wycięcia ma 51 cm. obawiam się że przy moim wzroście 177cm. będzie za wysoka. Proszę o pomoc w zakupie szyby.
- Zbych
- Miejscowość: Pszów Śląsk
- Motocykl: kawasaki vn 2000 classic lt
- VROC: 0
Dzięki Trufel za szybką odpowiedź, ale ja przymierzam się do kupna w Lidorze i niewiem czy nie będzie za wysoka, bo miałem w Suzuki taką zwykłą i miała od wycięcia 46cm. ale wycięcie nad lampą miało 12cm.a na przesłanym zdjęciu z Lidora wygląda że wycięcie nad lampą prawie przylega do lampy. Napisz jak to było u Ciebie.
powiem tak ja mam 171 cm wzrostu i miałem wysoką szybę bo pod czas jazdy patrzyłem przez nią a nie nad nią jak to powinno być , bo jak będziesz miał szybę wysoką i patrzył przez nią to w deszczu nie pojedziesz bo h...a będziesz widział obecnie nie mam szyby bo i tak jej nie chciałem ożeniłem ją za 1300 zeta