szyba

Awatar użytkownika
Zbych
Miejscowość: Pszów Śląsk
Motocykl: kawasaki vn 2000 classic lt
VROC: 0

szyba

Post autor: Zbych » pn gru 12, 2011

Witam, czy ktoś posiada szybę z Lidora do rumaka Kawasaki VN 2000 Classic LT bo podano mi że szyba od wycięcia ma 51 cm. obawiam się że przy moim wzroście 177cm. będzie za wysoka. Proszę o pomoc w zakupie szyby.

Trufel

Post autor: Trufel » pn gru 12, 2011

miałem ale poszła więc niestety w tym temacie nie pomogę :(

Awatar użytkownika
Zbych
Miejscowość: Pszów Śląsk
Motocykl: kawasaki vn 2000 classic lt
VROC: 0

Post autor: Zbych » pn gru 12, 2011

Dzięki Trufel za szybką odpowiedź, ale ja przymierzam się do kupna w Lidorze i niewiem czy nie będzie za wysoka, bo miałem w Suzuki taką zwykłą i miała od wycięcia 46cm. ale wycięcie nad lampą miało 12cm.a na przesłanym zdjęciu z Lidora wygląda że wycięcie nad lampą prawie przylega do lampy. Napisz jak to było u Ciebie.

Trufel

Post autor: Trufel » wt gru 13, 2011

powiem tak ja mam 171 cm wzrostu i miałem wysoką szybę bo pod czas jazdy patrzyłem przez nią a nie nad nią jak to powinno być , bo jak będziesz miał szybę wysoką i patrzył przez nią to w deszczu nie pojedziesz bo h...a będziesz widział :antlers: obecnie nie mam szyby bo i tak jej nie chciałem ożeniłem ją za 1300 zeta

Awatar użytkownika
Hubas
Miejscowość: Dopiewo
Motocykl: VN 2000 CLASSIC
VROC: 33938

Post autor: Hubas » wt gru 13, 2011

Z tego co wiem , a też chciałem kupić od nich szybkę , to od górnej krawędzi wycięcia na reflektor ta szyba ma 46 cm , i dla mnie była mocno za niska , ale ja mam 194cm. Wymiar taki sam jak oryginał Kawasaki ( koszt 1360 zeta ).
Kupując Motocykl - Kupujesz Pasję na Całe Życie.

ODPOWIEDZ