Jak można być taka MENDĄ !!!
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Jak można być taka MENDĄ !!!
Wpadamy dziś z Agą do domciu, a tam w korytarzu witają nas nasza Magda i Junior z szarym kartonem w rekach, w którym śpi 6 tygodniowy szczeniak. Suczka. Jakaś MENDA pozbyła się problemu/problemów, bo łącznie było 4 szczeniaki !! Magda zrobiła to co powinna zrobić każda normalna i wrażliwa osoba. Za karton i jazda do pracy. Tam znalazła troje chętnych, ale jeszcze została jedna sunia. Córa zaniosła suczkę do weterynarza gdzie kupiła preparat na odrobaczenie i psie żarcie dla szczeniaków.
Nie możemy zostawić suniu u siebie, mamy już pieska suczkę - bardzo terytorialną. Nie da rady!!! Może ktoś z was chciałby sunie, a może popytajcie znajomych. Póki co trzymamy pieska w domciu, ale będziemy musieli znaleść nowy dom. Zastanówcie się może ktoś z was na możliwości zaopiekowania się suczką.
Sorry ale jak ku...wa można tak zrobić wytłumacz mi to któryś
Nie możemy zostawić suniu u siebie, mamy już pieska suczkę - bardzo terytorialną. Nie da rady!!! Może ktoś z was chciałby sunie, a może popytajcie znajomych. Póki co trzymamy pieska w domciu, ale będziemy musieli znaleść nowy dom. Zastanówcie się może ktoś z was na możliwości zaopiekowania się suczką.
Sorry ale jak ku...wa można tak zrobić wytłumacz mi to któryś
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Ja z ojcem koło domu kilka lat temu (w tą bardzo śnieżną zimę) znalazłem suczkę z 10 szczeniąt w przepuście pod wjazdem na posesję sąsiada.
Jakaś ku a wyrzuciła szczenną psinę z domu
Sunię Lunę mamy nadal a wszystkie szczeniaczki wydaliśmy w dobre ręce
Zresztą od kiedy mamy dom pod Kielcami zawsze mamy znajdy zarówno psy jak i koty
Przed świętami ojciec przyniósł kolejną znajdę (malutki piesek, ciut większy od Twojej ślicznej suni) i o dziwo Luna się nim zaopiekowała po kilku dniach
Bardzo ładna!!!
Brawa dla rodzinki
Jakaś ku a wyrzuciła szczenną psinę z domu
Sunię Lunę mamy nadal a wszystkie szczeniaczki wydaliśmy w dobre ręce
Zresztą od kiedy mamy dom pod Kielcami zawsze mamy znajdy zarówno psy jak i koty
Przed świętami ojciec przyniósł kolejną znajdę (malutki piesek, ciut większy od Twojej ślicznej suni) i o dziwo Luna się nim zaopiekowała po kilku dniach
Bardzo ładna!!!
Brawa dla rodzinki
VROC 34525
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Moja żona z takimi przypadkami prawie co dzień się spotyka.
Dodaj ogłoszenie o tych szczeniaki tutaj:
http://www.weterynarz.com.pl/portal/ogl ... 113/create
To portal mojej żonki, może się uda pomóc znaleźć opiekuna. I daj mi znać - wrzucę jeszcze na walla portalowego na FB.
http://www.facebook.com/pages/Weterynar ... 0442492915
Jakby coś, dzwoń
Dodaj ogłoszenie o tych szczeniaki tutaj:
http://www.weterynarz.com.pl/portal/ogl ... 113/create
To portal mojej żonki, może się uda pomóc znaleźć opiekuna. I daj mi znać - wrzucę jeszcze na walla portalowego na FB.
http://www.facebook.com/pages/Weterynar ... 0442492915
Jakby coś, dzwoń
MaciekSz
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: -----
- VROC: 32197
Jak jeszcze pracowałem jako żurnalista, dzieciaki znalazły przy liceum karton ze szczeniakami. Tyle, że było -15, i wszystkie zamarzły. Nie miały takiego szczęścia. A takich gości to bym chyba Andrzej z Twoimi zapoznawał bliżej
MaciekSz
Jest:
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
Jest:
Er6N, R1150RT, K1200LT
VROC #32197
-
MaciekSz, to nawet nie był ch j, tylko kawał sk a
Ten temat jednym z niewielu, przy którym czasem trudno jest mi opanować emocje.
Kupę lat temu gdy wyskoczył mi pies pod samochód to wylądowałem w rowie a pies zwiał (pierw byłem wściekły, potem gdy zobaczyłem psa jak spierd. polem to mi ulżyło)
Innym razem jak miałem Ładę 2107 jadąc wieczorem przez miasto po prawej zauważyłem psa, który oszczekuje wszystkie samochody jednocześnie kawałek biegnąc koło nich. Profilaktycznie zwolniłem lekko odbijając w lewo. Psiak widocznie doszedł do wniosku "no wreszcie jeden frajer się wystraszył i zwolnił, no to sobie może pogryzę zderzak?"
Psiaka minąłem i zaczynam przyśpieszać, w pewnym momecie zauważyłem, że coś mi zaczyna zasłaniać prawy reflektor
Natychmiast hampel, łada fiksuje na jezdni lecz z ulgą wpierw widzę WIEEEELKĄ doope psa w powietrzu z tylnymi łapami w powietrzu a potem przód mocno przebierajacy łapami (widocznie wbiegł przed samochód a gdy dodałem gazu doopą oparł się o zderzak).
Pot mnie oblał w sekundzie, przez chwilę nie mogłem się otrząsnąć jednocześnie wyzywając psa od najgorszych.
Po chwili już ze śmiechem widziałem jak psina spitalała byle dalej od jezdni
Niestety tam gdzie mam dom to okolica latem oblegana przez towarzystwo mieszkające w mieście i uciekające w upalne dni nad wodę czego efetktem są dziesiątki porzuconych zwierząt
Sam gdybym widział takiego s a jak to robi to bym pierw nawalił po mordzie, potem związał ręce i nogi a na koniec przywiązał do drzewa koło mrowiska!!!!!!
Ten temat jednym z niewielu, przy którym czasem trudno jest mi opanować emocje.
Kupę lat temu gdy wyskoczył mi pies pod samochód to wylądowałem w rowie a pies zwiał (pierw byłem wściekły, potem gdy zobaczyłem psa jak spierd. polem to mi ulżyło)
Innym razem jak miałem Ładę 2107 jadąc wieczorem przez miasto po prawej zauważyłem psa, który oszczekuje wszystkie samochody jednocześnie kawałek biegnąc koło nich. Profilaktycznie zwolniłem lekko odbijając w lewo. Psiak widocznie doszedł do wniosku "no wreszcie jeden frajer się wystraszył i zwolnił, no to sobie może pogryzę zderzak?"
Psiaka minąłem i zaczynam przyśpieszać, w pewnym momecie zauważyłem, że coś mi zaczyna zasłaniać prawy reflektor
Natychmiast hampel, łada fiksuje na jezdni lecz z ulgą wpierw widzę WIEEEELKĄ doope psa w powietrzu z tylnymi łapami w powietrzu a potem przód mocno przebierajacy łapami (widocznie wbiegł przed samochód a gdy dodałem gazu doopą oparł się o zderzak).
Pot mnie oblał w sekundzie, przez chwilę nie mogłem się otrząsnąć jednocześnie wyzywając psa od najgorszych.
Po chwili już ze śmiechem widziałem jak psina spitalała byle dalej od jezdni
Niestety tam gdzie mam dom to okolica latem oblegana przez towarzystwo mieszkające w mieście i uciekające w upalne dni nad wodę czego efetktem są dziesiątki porzuconych zwierząt
Sam gdybym widział takiego s a jak to robi to bym pierw nawalił po mordzie, potem związał ręce i nogi a na koniec przywiązał do drzewa koło mrowiska!!!!!!
VROC 34525
-
Niestety muszę również dodać, że takich jak My (wrażliwi) w mojej wsi uświadczysz jedynie wśród napływowych a i też tylko u części. Autoktoni jak to ludzie ze wsi w najlepszym przypadku sprzedadzą takiemu psiakowi trepa.
Stąd spostrzeżenie mojej matki, wieś się przenosi do miasta a miasto ucieka na wieś
Oooo qrfa co ja piszę przecież kupiłem mieszkanie w CK z którego właśnie klikam na forum
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem?
Gdyż wśród ludzi mieszkających i pochodzących ze wsi można znaleźć osoby, które obchodzi dobro "mniejszych braci"
Stąd spostrzeżenie mojej matki, wieś się przenosi do miasta a miasto ucieka na wieś
Oooo qrfa co ja piszę przecież kupiłem mieszkanie w CK z którego właśnie klikam na forum
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem?
Gdyż wśród ludzi mieszkających i pochodzących ze wsi można znaleźć osoby, które obchodzi dobro "mniejszych braci"
VROC 34525
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Mnie rusza zdjęcie nr 5............ tego kto to uczynił że to zwierzę się tak czuje to............ lecz niestety wielu i wiele jest "niedorozwojów" na tym świecie..............
mieszkam w tzw. blokowisku i choć sam wyznaję zasadę że to "pies będzie się męczył ze mną a nie ja z nim to za każdym razem kiedy widzę TE oczy to mi q........wa serce mięknie..."
wiem co piszę bo mam.......... Yorkshireterrierczyjakośtam.... małe i wiecznie drze koparę:)
Pozdrawiam
mieszkam w tzw. blokowisku i choć sam wyznaję zasadę że to "pies będzie się męczył ze mną a nie ja z nim to za każdym razem kiedy widzę TE oczy to mi q........wa serce mięknie..."
wiem co piszę bo mam.......... Yorkshireterrierczyjakośtam.... małe i wiecznie drze koparę:)
Pozdrawiam
- Piotr_Classic
- Piotr_Classic
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Ello już jest rano czekam na dalszy rozwój wypadków
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
i ja też jestem ciekawa...
Lucas zrób żonie śniadanie do łóżka a potem zapodaj laptopa z fotkami suni - zadziałać musi....
Lucas zrób żonie śniadanie do łóżka a potem zapodaj laptopa z fotkami suni - zadziałać musi....
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/