Myślałem, że napiszesz "Polic man mnie zatrzyma"Kręciłem kółka wokół komina...
aż nagle
Kiedy ta wiosna?
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Hmmm to coprawda nieco komplikuje sprawe, lecz jedynie nieznacznie
Oglaszasz konkurs na najczystsze afto, misiaczek z najbrudniejszym sprzata przez tydzien wszystkie. Gdy szczesliwiec zglosi protest wowczas w jako wyrozumialy szef dodatkowo bedzie musial również plac odwalic
Takie konkursy organizujesz cyklicznie i z glowy zima w firmie
Oglaszasz konkurs na najczystsze afto, misiaczek z najbrudniejszym sprzata przez tydzien wszystkie. Gdy szczesliwiec zglosi protest wowczas w jako wyrozumialy szef dodatkowo bedzie musial również plac odwalic
Takie konkursy organizujesz cyklicznie i z glowy zima w firmie
VROC 34525
-
Jednym slowem lubisz drift
U mnie w firmie ostatecznym terminem na wymiane opon to polowa pazdziernika, kto po tym terminie ma kolizje że swojej winy musi sam pokrywac koszty naprawy.
Wiesz jak to mobilizuje, zwlaszcza w sytuacji gdy wszelkie naprawy musza być wykonywane jedynie salonach firmowych
U mnie w firmie ostatecznym terminem na wymiane opon to polowa pazdziernika, kto po tym terminie ma kolizje że swojej winy musi sam pokrywac koszty naprawy.
Wiesz jak to mobilizuje, zwlaszcza w sytuacji gdy wszelkie naprawy musza być wykonywane jedynie salonach firmowych
VROC 34525
-
Trufel, to są jedynie jedne z nielicznych obostrzeń
Inne to raz na 7 dni umyty samochód, raz na 14 wysprzątany w środku, tankowanie tylko w jednej z sieci stacji (chyba, że chcesz ze swoich płacić to tankuj nawet u pepików) i seeetki innych
Najbardziej absurdalny to jazda zgodna z przepisami co w moim przypadku jest po prostu niemożliwe/niewykonalne/nierealne (motocyklem już się boję prędkości)
Inne to raz na 7 dni umyty samochód, raz na 14 wysprzątany w środku, tankowanie tylko w jednej z sieci stacji (chyba, że chcesz ze swoich płacić to tankuj nawet u pepików) i seeetki innych
Najbardziej absurdalny to jazda zgodna z przepisami co w moim przypadku jest po prostu niemożliwe/niewykonalne/nierealne (motocyklem już się boję prędkości)
VROC 34525
-
Tak, dokładnieYamak pisze:Oj tam zaraz wyzysk. Pracownik musi czuć się potrzebny, gdyż, jest to motywacja, zasadniczoTrufel pisze:to z tym odśnieżaniem to wyzysk jest o i tyle tak wyzysk prywaciarze
Firmę nie interesuje gdzie jeździsz przez cały dzień ani ile Ci afto spali. Ma być czyste i basta
Chociaż z tym myciem raz w tygodniu to różnie wygląda, np teraz umyj samochód. Przejedziesz 10 km i wygląda tak samo jak przed myciem. Jedną z premii za dbanie o afto jest możliwość odkupu Twojego mobila od firmy po trzech latach.
Lecz co do reszty to nie ma przeproś
VROC 34525
- Kasperka
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1500/Marauder GZ125
- VROC: 0
oj nasz tekst Lechu superLecho pisze:Nasz ci On
a wiosna już blisko, to dzisiejsze słonko mówiło że wiosna tuż tuż, nawet się nie obejrzysz a będziesz mógł dosiąść swojego rumaka i mknąć przed siebie.... przypomnij wypady z tamtego roku, wzdłuż Biebrzy, w słonku, komary roztrzaskane na szybie - lada moment znów te przyjemności przed wami głowa do góry z każdym dniem coraz bliżej sezon
- Kasperka
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1500/Marauder GZ125
- VROC: 0
hehe to sobie poczekaLucas pisze:Kasperka, Hmmm to czemu u mnie mówiło "Łukasz widziałeś indian jak zbierali chrust,...", wiesz co dalej
Zimno jak diabli, dojechałem do klienta i miałem do przejścia 200m. Posiedziałem, pomyślałem i doszedłem do wniosku "poczeka do wiosny"
U nas dziś pada cały dzień, i tylko dzieciaki jakieś szczęśliwe bo bałwany lepią. Ale bym się na jakiś kulig wybrała....