Napój dla Vulcaneiros :)
Napój dla Vulcaneiros :)
Znalazłem coś takiego - http://www.tesco.pl/dyskontowe-ceny/vulcan-33.html
Kosztuje poniżej 2zł za puszkę więc zaryzykowałem i kupiłem na próbę - nawet całkiem znośne w smaku
Kosztuje poniżej 2zł za puszkę więc zaryzykowałem i kupiłem na próbę - nawet całkiem znośne w smaku
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Panowie i Panie! Uważajcie na te energetyzujące napoje! Serce ma się jedno, a palpitacji można dostać bardzo łatwo! O ile mała dawka 0,25l nie da mi rady, o tyle po wypiciu chyba 0,7l serce wyskakiwało mi z piersi
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Zazdroszczę ludziom, którzy po filiżance kawy potrafią nie spać całą noc. Na mnie kofeina jakoś nie działa i po litrze energetyka też nic się nie dzieje. Co rano robię sobie kawunie 4 łyżeczki mielonej w półlitrowym kubanie ale to też raczej kwestia przyzwyczajenia bo zaraz po nim mogę iść lulu. Ale Vulcana energetycznego będę musiał wypróbowaćRobson pisze:O ile mała dawka 0,25l nie da mi rady, o tyle po wypiciu chyba 0,7l serce wyskakiwało mi z piersi
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Bliżej 40-tki zmienisz zdanie na temat wpływu różnych energetyków i kofeinek na organizmPainkiller pisze:Zazdroszczę ludziom, którzy po filiżance kawy potrafią nie spać całą noc. Na mnie kofeina jakoś nie działa i po litrze energetyka też nic się nie dzieje. Co rano robię sobie kawunie 4 łyżeczki mielonej w półlitrowym kubanie ale to też raczej kwestia przyzwyczajenia bo zaraz po nim mogę iść lulu. Ale Vulcana energetycznego będę musiał wypróbowaćRobson pisze:O ile mała dawka 0,25l nie da mi rady, o tyle po wypiciu chyba 0,7l serce wyskakiwało mi z piersi
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Wielokrotne badania potwierdziły, iż kawa sypana lepiej działa na pobudzenie, niż te wszystkie chemikalia. No ale jak tu młodziez ma nie ulegać modzie na picie np. Burna, Red Bulla z wódką, smaczne jest, ale jakie obciążenie dla pikawy...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Takiej chemii staram się unikać, ale codziennie pijam kilka kaw (mocnych) i do tego Mate. Może nie najzdrowiej, ale zawsze lepiej niż pić tablicę Mendelejewa.
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211