Napój dla Vulcaneiros :)

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Awatar użytkownika
Rudy
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN750
VROC: 29537

Napój dla Vulcaneiros :)

Post autor: Rudy » pn gru 19, 2011

Znalazłem coś takiego - http://www.tesco.pl/dyskontowe-ceny/vulcan-33.html
Kosztuje poniżej 2zł za puszkę więc zaryzykowałem i kupiłem na próbę - nawet całkiem znośne w smaku :butelka:
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III

Konrad
Miejscowość: Lublin
Motocykl: VN1700 NOMAD
VROC: 34019

Post autor: Konrad » pn gru 19, 2011

I jak ma kopa jak na Vulcana przystało ?? ;) ;) ;)
Pozdrawiam Konrad

VROC #34019

Awatar użytkownika
Brein
Miejscowość: Kielce
Motocykl: Dniepr MT12
VROC: 32244

Post autor: Brein » pn gru 19, 2011

Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.

Awatar użytkownika
Robson
Miejscowość: Tychy
Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
VROC: 34475

Post autor: Robson » pn gru 19, 2011

Panowie i Panie! Uważajcie na te energetyzujące napoje! Serce ma się jedno, a palpitacji można dostać bardzo łatwo! O ile mała dawka 0,25l nie da mi rady, o tyle po wypiciu chyba 0,7l serce wyskakiwało mi z piersi :mad:
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.

Awatar użytkownika
Rudy
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: VN750
VROC: 29537

Post autor: Rudy » pn gru 19, 2011

masz rację Jacku Zatem teraz tak :piwa: a w realu przy najbliższej okazji
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III

Awatar użytkownika
Painkiller
Miejscowość: wRock...
Motocykl: Kawa VN800 A
VROC: 34211

Post autor: Painkiller » pn gru 19, 2011

Robson pisze:O ile mała dawka 0,25l nie da mi rady, o tyle po wypiciu chyba 0,7l serce wyskakiwało mi z piersi :mad:
Zazdroszczę ludziom, którzy po filiżance kawy potrafią nie spać całą noc. Na mnie kofeina jakoś nie działa i po litrze energetyka też nic się nie dzieje. Co rano robię sobie kawunie 4 łyżeczki mielonej w półlitrowym kubanie ale to też raczej kwestia przyzwyczajenia bo zaraz po nim mogę iść lulu. Ale Vulcana energetycznego będę musiał wypróbować :ok:

Kasper
Miejscowość: Białystok
Motocykl: Honda Varadero 1000XL
VROC: 0

Post autor: Kasper » pn gru 19, 2011

Painkiller pisze:
Robson pisze:O ile mała dawka 0,25l nie da mi rady, o tyle po wypiciu chyba 0,7l serce wyskakiwało mi z piersi :mad:
Zazdroszczę ludziom, którzy po filiżance kawy potrafią nie spać całą noc. Na mnie kofeina jakoś nie działa i po litrze energetyka też nic się nie dzieje. Co rano robię sobie kawunie 4 łyżeczki mielonej w półlitrowym kubanie ale to też raczej kwestia przyzwyczajenia bo zaraz po nim mogę iść lulu. Ale Vulcana energetycznego będę musiał wypróbować :ok:
Bliżej 40-tki zmienisz zdanie na temat wpływu różnych energetyków i kofeinek na organizm :ok:
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland

Awatar użytkownika
Lacik
Miejscowość: Sosnowiec
Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
VROC: 33363

Post autor: Lacik » pn gru 19, 2011

no trzeba z tym uwazać. Ja staram sie unikac i nie kupuje, gorzej jak kolega zarzuci 3 zgrzewkami po 24 sztuki :D

Kiedys jak sie tego ciulstwa wiecej napilem wiecej ,(sesja) to mialem po nauce, pikawa nie mogla sie uspokoic, drgawki. Okropne uczucie, ale aniołek byl przy mnie i dzieki temu ozdrowialem :D :D :D :hihi:

Piker

Post autor: Piker » pn gru 19, 2011

Nie pijta tego g...na. Działa to masakrycznie na centralny układ nerwowy. Nadużywający tego specyfiku ( piszę o pochodnych red bulla itp) trzęsą się jak galareta.

Awatar użytkownika
Robson
Miejscowość: Tychy
Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
VROC: 34475

Post autor: Robson » pn gru 19, 2011

Wielokrotne badania potwierdziły, iż kawa sypana lepiej działa na pobudzenie, niż te wszystkie chemikalia. No ale jak tu młodziez ma nie ulegać modzie na picie np. Burna, Red Bulla z wódką, smaczne jest, ale jakie obciążenie dla pikawy...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.

Roy
Miejscowość: Ogrodzieniec
Motocykl: VL 1500

Post autor: Roy » pn gru 19, 2011

Najlepszy pobudzacz to Yerba mate !! polecam ;D przed sesją to niema jak ambrozja ;D
Yamaha XV 1600, Honda XL1000V, SAM ZAP x 2, K-750

Awatar użytkownika
Brein
Miejscowość: Kielce
Motocykl: Dniepr MT12
VROC: 32244

Post autor: Brein » pn gru 19, 2011

Takiej chemii staram się unikać, ale codziennie pijam kilka kaw (mocnych) i do tego Mate. Może nie najzdrowiej, ale zawsze lepiej niż pić tablicę Mendelejewa.
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.

Awatar użytkownika
Painkiller
Miejscowość: wRock...
Motocykl: Kawa VN800 A
VROC: 34211

Post autor: Painkiller » pn gru 19, 2011

Zdanie to ja mam już wyrobione tylko co poradzić:/ Wstawanie było zawsze moim problemem, od 5 lat mam na 7 do tyry i jeszcze się nie przyzwyczaiłem. Dlatego mocna, czarna, bez cukru jest rano obowiązkowa. Duuuużo czarnej 8/

Awatar użytkownika
Domel
Miejscowość: Katowice
Motocykl: XX ;)

Post autor: Domel » śr gru 21, 2011

Oj tam gadacie, że to nie zdrowe :) wszystko jest zdrowe :mrgreen: żart oczywiście byłem na tyle "uzależniony" od tych specyfików, że dzień w pracy zaczynałem od 3-4 sztuk potem kawa, śniadanie itd. :) gwarantowane jest to, że nie tyle co układ nerwowy to psuje ale żołądek rozpiździ w 3 minuty :D.

ODPOWIEDZ